SLIDER

Taaperon huone

Heipä hei pitkästä aikaa!

Blogi on arjen kiireissä ja pyörittämisessä jäänyt aivan taka-alalle. Osa on kysellyt, jatkanko vielä ja rehellinen vastaus luultavasti on, että en. Välillä ikävöin bloggaamista mutta suurimmaksi osaksi olen ollut vain helpottunut kun postauksia ei ole ollut jonossa pääkopassa eikä konkreettisesti täällä bloggerissakaan. Kaikella on aikansa. :)

Halusin kuitenkin tulla vielä jakamaan kuvia Mean huoneesta, sillä viimeisin postaus koski Mean uuden huoneen suunnittelua. Huone ollaan nyt saatu aika lailla valmiiksi, ottaen huomioon, että Mea ei tosiaan vielä nuku omassa huoneessaan vaan meidän kanssa. Meidän oli tarkoitus kokeilla omaan huoneeseen siirtymistä ennen joulua, mutta syyskuinen sairaalareissu sai aikaan takapakkia jo ihan omassa sängyssä nukkumiseen, niin ei olla pidetty asian kanssa kiirettä. Siispä Mean huoneeseen hankittiin "sängyn tilalle" pehmoiseksi paikaksi lattiatyyny Ikeasta ja se onkin ollut ihan huippu juttu, sillä Mea tykkää makoilla ja viettää aikaansa pehmeällä tyynyllä. Tyynyn saa myös kätevästi siirrettyä olohuoneeseen ja Mea voi katsoa siinä makoillen vaikka lastenohjelmia.Tyynyn lisäksi huoneesta löytyy pallomeri, jonka Mea sai isovanhemmiltaan. Mea rakastaa palloja joten pallomeri on ollut meillä ihan menestys. Monet miettii miten vanhemmat jaksaa kerta toisensa jälkeen kerätä palloja pitkin kotia, mutta meillä Mea itseasiassa aika omatoimisesti korjaa pallot paikoilleen! Sekin on eräänlainen leikki, että pallot heitellään takaisin pallomereen jos ne ovat sattuneet lentämään yli laitojen. 

Lisäksi saatiin Mean huoneeseen yhteistyössä Maiboon kanssa ihana ihana IHANA rekkihylly! Mean kaapissa on melko pieni rekki, joten tämä lisärekki tuli tarpeeseen ja siihen on kiva ripustaa mekkoja ja muita hieman erityisempiä vaatteita. Mean huoneeseen on kertynyt myös aika paljon "koriste-esineitä" joten myös itse hylly tuli tarpeeseen! Maiboolta löytyy erilaisten hyllyjen lisäksi mm. helmitauluja ja palikoita sekä muita lastenhuoneen söpöjä sisustuselementtejä. 
Huoneesta puuttuu vielä verhot ja ajattelin katsella niitä sitten joulun jälkeisistä alennusmyynneistä. Ikkuna on aika kapea, joten ajatuksena on ollut etsiä mahdollisesti vaaleanpunainen laskosverho. Tällä hetkellä ikkunaa koristaa Pikuvaniljalta saadut tylli -pompomit ja uskon, että ne jäävät ikkunaan vielä myös sitten kun verhot saadaan paikoilleen. 

Mean huoneen matto on ihana Vm-Carpetin Hattara-jänö ja siitä tulikin instagramin puolella jokin aika sitten paljon kyselyjä. Matto on saatu aikaa sitten nimenomaan Mean huonetta varten Design from Scandinavianilta, mutta se joutui harmittavan pitkään odottamaan paikalleen pääsyä, kun Mean huone ei edellisessä kodissa sitten koskaan kunnolla valmistunut. Täällä uudessa kodissa se pääsi heti paikoilleen ja se on kyllä aivan ihana. Niin pehmoinen ja sopii muutenkin meidän pupufanin huoneesen täydellisesti. Maton läpi menee siis pienet suloiset jänönjäljet! Matto on myös liukumaton, joten se sopii hyvin lastenhuoneen matoksi. 


Joskus kevään aikana Mean huone tulee vielä kokemaan muutoksia, sillä aiotaan hankkia Mealle omaan huoneeseen suoraan juniorsänky. Olen katsellut monia talosänkyjä, mutta vielä ei ole päädytty mihinkään tiettyyn. Omassa huoneessa nukkumista harjoitellaan sitten suoraan uudessa sängyssä aikanaan. :)

Toivottavasti seuraat minua jo instagramissa, sillä vaikka blogi nyt luultavasti hiljenee niin instagramia päivitän ahkerasti ja siellä meidän kuulumisista pysyy parhaiten kärryillä. Sieltä löytyy sisustusjuttuja, perhe-arkea ja oikeastaan kaikenlaista arjen hömppää. Nimimerkkihän on se vanha tuttu enniheidi. Toivottavasti nähdään siellä 

Ihanaa joulua ja uutta vuotta 2019! Toivottavasti se tuo teille kaikille ihania asioita elämäänne. Kiitos yhteisistä blogivuosista - olet sitten ollut mukana jo vuodesta 2011 tai liittynyt joukkoon myöhemmin. 

Enni 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Mustavalkoisen värikästä • Theme by Maira G.