SLIDER

UUSI IHANA SOHVA

Postaus toteutettu yhteistyössä Veken kalusteen kanssa.

Muutama viikko sitten pohdin uuden sohvan hankintaa, sillä entiset eivät millään muotoa sopineet koiratalouteen eivätkä enää muutenkaan miellyttäneet omaa silmää. Postaukseen pääset tästä.
Pari viikkoa Veken sohvavalikoimaa selailtuani päädyin vertailemaan kolmea eri nahkasohvaa, joihin olin ihastunut valkoisella nahkaverhoilulla. Yksi kolmesta vei kuitenkin aika lailla ylivoimaisen voiton!

En halunnut julkaista teille tätä postausta, ennekuin olin kertonut instagramissa, että me muutetaan - kyllä, taas. Me muutetaan omasta tahdostamme pienempään asuntoon. Alle sata neliöiseen paritalon puolikkaaseen toiselle puolen kaupunkia. Ja me ollaan tästä ihan super innoissamme! Meidän oli kuitenkin punnittava sohvavalintaamme se fakta mielessä, ettei uudessa kodissa ole niin rajattomasti tilaa kuin nykyisessä. Kulmasohva ei myöskään istu mielestäni ihan kaiken mallisiin huoneisiin, joten tästä varmaan osaattekin jo arvata, että meille kotiutui lopulta valkoinen Neiser Nemo kulmadivaanisohva. Sohva on nyt ollut käytössä muutaman viikon verran ja me ollaan ihan rakastuneita siihen! Sohva on kaunis ja jollain tapaa sopivan jämäkkä mutta myös siro. Se on ihan uskomattoman helppo pitää puhtaana enkä satavarmasti enää koskaan hanki kangassohvaa, sillä tuo nahka on esimerkiksi niin helppo pyyhkäistä pölyhuiskalla puhtaaksi koiran karvoista. Nahkaan ei myöskään ole jäänyt ainakaan vielä mitään värjäytymiä ja vain yhden lian olen siitä kostealla rätillä pyyhkinyt - ja sekin lähti tuosta noin vaan! Toki me suojattiin sohva asiaan kuuluvilla tuotteilla ennen kuin otettiin se käyttöön. Sohva on myös saanut jokaiselta vieraalta hurjan paljon kehuja. Sille löytyi uudesta kodistakin täydellinen paikka, johon se suuresta koostaan huolimatta mahtuu oikein hyvin!

Tässä pari kuvaa uudesta sohvasta nykyisessä kodissa.


Jos muistatte, niin sanoin että mua vähän pelottaa, näyttääkö nahkasohvat yleensäkin kovilta ja kolkoilta. Nyt mun täytyy kuitenkin sanoa, että kun heitin sohvalle pari vilttiä ja muutaman tyynyn niin kaikki vähäinenkin kolkkous oli sen saman tien tipotiessään! Me ollaan ihan rakastuttu tähän uuteen sohvaan ja aiotaan kyllä pitää tästä hyvää huolta ja hoitaa oikeilla tuotteilla, jotta sohva kestäisi meillä käytössä mahdollisimman pitkään. :)

Osuiko meidän valinta oikeaan, mitä ootte mieltä?

Ihanaa sunnuntain jatkoa! Mulla on enää pari päivää töitä ja sitten pitäisi pitkästä aikaa palata työelämään.
J ä n n i t t ä ä.

Enni

7 kommenttia

 1. Oletteko myyneet jo omakotitalon? Aloittaako Mea päiväkodin uuden asunnon lähellä vai tuleeko päiväkodin vaihto vastaan kun olette muuttaneet? Muutatteko Karhunmäkeen vai Multimäkeen? 😋

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla :) aloittaa nyt tätä kotia lähellä koska ei tiedetty muutosta kun paikkaa haettiin. Meinataan vaihtaa kyllä. Ja en vielä ainakaan halua tarkkaa asuinpaikkaa ”julkisesti” kertoa :)

   Poista
 2. On kyllä aivan ihana sohva ja todellakin nappivalinta! :) Mun valinta ei kyllä ihan osunut oikeaan hehe, mutta kaikki vaihtoehdot oli kyllä ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 😍 ne oli kyllä kaikki ihania, oli hankala valita!

   Poista
 3. Muuttouutiset ovat menneet Instagramin puolella ihan täysin ohi! Utelisin, että miksi päädyittekin muuttamaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Me halutaan pienempään asuntoon, iso ok-talo ei tunnu omalta / meiltä :)

   Poista
 4. Kivan näköinen sohva! Meilläkin onkoiria ja kissa ja kyllähän tuo kankainen imee karvaa. Tosin onneksi imurilla myös irtoaa karvat nätisti :) Tuo sohvapöytä on ihana!

  VastaaPoista

© Mustavalkoisen värikästä • Theme by Maira G.