SLIDER

SAMAT SÄVYT YMPÄRI VUODEN?

Sisustusta on helppo muokata ja raikastaa muuttamalla sen värimaailmaa esimerkiksi vuodenajan mukaan. Värejä voi muuttaa tekstiileissä, piensisustuksessa ja miksei vaikka ihan isommissakin sisustushankinnoissa. Oon itse kuitenkin huomannut että omassa sisustuksessa yksi ja sama väri (ja sen eri sävyt) on ja pysyy: vaaleanpunainen. Toki sitä on joskus enemmän ja joskus vähemmän, mutta aina sitä jostain löytyy! 

Kävin viime viikolla Kuopion Ikeassa ja H&M Homessa. Niin vain katse kiinnittyi kaikkeen vaaleanpunaisen ja vanhan roosan värisiin juttuihin. H&M:ltä lähtikin mukaan tuollainen "miniruukku" -kokoelma jonka idea syntyikin juuri tuosta vanhan roosan sävyisestä ruukusta.

En siis usko vaihtavani sisustuksen väriä esimerkiksi raikkaan keltaiseen kevään lähestyessä, sillä vaaleanpunainen vaan on mun juttu ja ilmeisesti sopii myös Mikolle, kun ei ole vastaan pannut, heh. Kevättä aion kotiin tuoda kukilla sekä kevyemmillä ja raikkaammilla sisustusesineillä, mutta sävyt ja värimaailma pysyköön samana - ainakin nyt tuntuu siltä.

Onko teillä jokin väri tai sävy, johon olette omassa sisustuksessa hurahtaneet? Tykkäättekö vaihdella kodin värimaailmaa vuodenaikojen mukaan? 

Niin ja hei, ihanaa ja tietenkin vaaleanpunaista ystävänpäivää teille kaikille 
Enni

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Mustavalkoisen värikästä • Theme by Maira G.