SLIDER

MITÄ MEILLE KUULUU?

Ajattelin, että voisin pitkästä aikaa tulla ihan vaan höpisemään meidän kuulumisia! En ookkaan pitkään aikaan kirjoitellut ihan vaan ilman sen kummempaa aihetta, joten ehkä olisi sen aika. :)

Meille kuuluu tällä hetkellä ihan hyvää. Päivä päivältä vauva-arki alkaa rutinoitumaan ja jossain määrin myös helpottumaan. Me ollaan vietetty kivoja rentoja kotipäiviä ja nautittu (joskin tuon hyytävän kylmyyden takia vain ikkunan välityksellä) noista kauniista aurinkoisista kevätpäivistä. Ehdin muuten jo ääneen sanoa, ettei tänä talvena varmaan tule edes -20 asteen pakkasia mutta kuinkas kävikään. Kyllä täällä Joensuussa on parina päivänä jo pakkanen paukkunut yli tuon -20. Kerettiin me onneksi ystävänpäivänä ekaa kertaa leikkipuistoon kiikkumaan, kun pakkanen oli vielä siedettävissä lukemissa. Mea tykkäsi tosi paljon, vaikka ei vielä omaan kiikkuun päässytkään vaan sai tyytyä äidin ja isin sylissä kiikkumiseen.


Ollaan myös viime päivinä nähty paljon mamma- ja vauvakavereita. Meillä on 12 joensuulaisen "mamman" porukka, joka on ollut jo yli vuoden päivät koossa. Ollaan suurinosa alunperin toisillemme ihan tuiki tuntemattomia ihmisiä, mutta meistä on tullut tosi tiivis porukka joka kokoontuu jonkinlaisella kokoonpanolla lähes joka viikko - lasten kanssa tai ilman. Noista tyypeistä on tullu mulle ja meille ihan älyttömän tärkeitä ja sanonpa vaan, että ilman tuota porukkaa olisin monessa asiassa ollut peukalo keskellä kämmentä näissä vauva-arjen uusissa asioissa. Nauretaankin aina, että voidaan kysyä toisiltamme ihan mitä vaan, liittyi se sitten lapsiin tai ei, niin mammat on googlea nopeampi "tiedonhakukone". Ja mikä parasta, niin oon ihan varma, että Mea saa tästä porukasta itselleen koko elämän läpi kestäviä ystävyyssuhteita. 


Mean kuulumisista lyhyesti sen verran, että ryömitä vielä ei vaikka yritys on kova! Muutaman kerran neiti on hakenut konttausasentoa ja pari kertaa siihen hetkeksi päässytkin, mutta lösähtää vielä aika pian lattialle. Syöttötyuoli ja syöminen on ihan Mean lempparijuttuja ja pikkuhiljaa ollaan saatu uusia ruoka-aineita ruokavalioon. Valitettavasti oon kuitenkin lääkärin kehottamana nyt myös viljattomalla, eli vaikka ollaan saatu uusia ruoka-aineita niin vastaavasti esimerkiksi kaura on nyt täysin stopilla. Viljatonta on maidottoman ja munattoman lisäksi takana nyt puolitoista viikkoa ja ero on huima. Se, onko kyse jostain tietystä viljasta vai kotimaisista viljoista ylipäätänsä, jää nähtäväksi, kun aloitan pian palauttamaan niitä omaan ruokavaliooni yksi kerrallaan. Arpapeliä, mutta kaikkeni teen jotta tämäkin asia selviää. Mutta Mean kuulumisia lisää sitten ihan omassa 7kk -postauksessa ensi viikolla! :)

Ihanaa keskiviikkoillan jatkoa just sulle sinne ruudun toiselle puolelle ja hei, postaustoiveet - ne on aina tervetulleita! Yksi toive on ollut että kuvaisin tätä meidän (keskeneräistä...) kotia vähän laajemmin ja lupaan toteuttaa tuon toiveen heti, kun saisin joskus tämän 157 neliöisen huushollin kerralla siivottua, ennen kuin pikku marakatti keskeyttää, heh! Nyt, hyvää yötä täältä 

Enni 

4 kommenttia

 1. pakko kysyä että onko isä vielä kuvioissa, kun hänestä et ole aikoihin kirjoittanut mitään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ihan ollaan edelleen meidän pieni perhe ❤️

   Poista
 2. Mitä kautta olette keränneet tämän äitiporukan? Itsekin odotan esikoista elokuulle, ja olisi kiva löytää paikkakunnalta vertaistukea ja kohtalontovereita, mutta en tiedä miten ja mistä niitä löytyy 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Facessa on sellainen Vauva 2017 Joensuu ryhmä ja sieltä kerättiin pienempi ryhmä! Olisko sun paikkakunnalla tollasta ryhmää facessa? :)

   Poista

© Mustavalkoisen värikästä • Theme by Maira G.