SLIDER

KOTIÄIDIN FREESAUS

Postaus toteutettu yhteistyössä Voxyhairin, Annan ja Idhairin kanssa. Palveluista saatu alennusta.

Kävin raskausaikana kampaajalla vain kerran ja koska hiusten värjäämistä ei sinänsä suositella raskausaikana, niin silloinkin mulle tehtiin vain raitoja, jotka eivät alkaneet tyvestä eivätkä näin ollen koskettaneet päänahkaa. Mean syntymän jälkeen olen tainnut käydä kampaajalla kolme vai neljä kertaa. Pitkään kasvatin omaa väriä, mutta kuten jo vähän enteilinkin, niin oma väri tuntui liian "mitäänsanomattomalta" ja sai näyttämään mun kasvot jotenkin elottomalta. Pikkuhiljaa tyveä jälleen tummennettiin ja kyselinkin myös instagramin puolella, sopisiko mulle pitkästä aikaa tumma tukka. Asia jakoi mielipiteet aika tarkalleen tasan, mutta tumma vei pienellä äänimäärällä voiton. Vaalean värin lisäksi mua alkoi toden teolla kyllästyttämään jatkuvasti vain ohuemmat ja ohueammat hiukset, sillä mulla lähtee edelleen raskauden jälkeen järjettömiä määriä hiuksia. Tumma tukka ja pidennykset... siitä se ajatus sitten lähti!

Reilu viikko sitten marssin mulle entuudestaan tuntemattomaan kampaamoon mutta mulle ennestään tutun kampaajan luokse pitkä tumma tukka mielessäni. Oltiin Joensuun Voxyhairin Annan kanssa suunniteltu tätä projektia jonkin aikaa ja olin ihan täpinöissäni kun aamulla yhdeksältä istahdin Voxyhairin tuoliin. Oltiin tilattu mulle sopivat teippipidennykset idhairilta, joka on suomalainen korkealaatuisiin hiustuotteisiin ja hiuspidennyksiin erikoistunut verkkokauppa. Hiustenpidennysten lisäksi heidän verkkokaupastaan löytyy mm. muotoilutuotteita, laitteita sekä hiustenhoitotuotteita aina shampoista tehohoitoihin. Mulla on ennenkin ollut Idhairin pidennyksiä, joten pidennysten laadun suhteen mun ei tarvinnut olla huolissaan! Ennen pidennysten kiinnittämistä mun hiuksia täytyi kuitenkin värjätä ja Anna teki mulle myös Olaplex -käsittelyn, joka korjaa ´, vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta. Sen avulla hiusta voidaan myös vaalentaa ja värjätä turvallisemmin ilman pelkoa vaurioituneista hiuksista. Voisinpa sanoa, että vuosien värjäämisen jälkeen tää hoito ois ollut paikallaan varmaan jo useamman kerran aiemmin! Lisää voit lukea esimerkiksi täältä.


Musta ihan oikeasti tuntuu, että tässä kohtaa kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, eli tässä ensin pari kuvaa siitä, mistä lähdettiin. Miten sitä ei koskaan tajua, että sinne kampaajalle ois voinut marssia jo pikkasen aiemmin...


Seuraavaksi tulee pari kuvaa, jotka on otettu Olaplex -hoidon ja värjäyksen jälkeen. Jos en olisi haaveillut pitkästä tummasta tukasta, niin olisin ollut jo tässä kohtaa täydellisen tyytyväinen asiakas poistumaan kotiin päin. Väristä tuli todella kiva, se tummeni ja viileni juuri niin kuin olin toivonutkin. Hiuksista tuli myös ihanan kiiltävät ja terveen näköiset.


Seuraavaksi me siirryttiin pidennysten pariin. Mun hiuksiin laitettiin kaksi pakettia hiuksia: toinen vaaleaa ja toinen tummaa. Värit saatiin mätsäämään mun uuteen hiusväriin aika täydellisesti! Pidennykset oliva tosiaan teippikiinnityksellä ja koska mulla on ollut teipit aiemminkin, niin kiinnitystapa sopi mulle paremmin kuin hyvin. Pidennysten pituus on 45cm, toki latvoja hieman tasoitettiin kun hiukset oli laitettu paikoillaan. Lisäksi mun omaa latvaa vähän rikottiin, jotta pidennys asettuisi mun omiin hiuksiin luonnollisesti. 


Ja mun täytyy sanoa, että Anna teki ihan loistavaa työtä ja mie suorastaan r a k a s t a n uusia hiuksiani! Tässä kuva yhtään valehtelematta mun unelmien hiuksista ja täydellisestä lopputuloksesta sekä koko muutoksesta:


En voi yksinkertaisesti kun olla ihan super tyytyväinen ja kiitollinen Annalle näistä upeista hiuksista, jotka ovat keränneet kehuja tutuilta ja tuntemattomilta pitkin viikkoa. Kyllähän siinä aina oma aikansa kestää tottua pitkään tukkaan ja elämiseen pidennysten kanssa, mutta sain Annalta tosi hyvät ohjeet ja hän on onnekseni melkein aina puhelimen päässä kun mulle tulee joku kysymys mieleen tai oon näiden kanssa ihan solmussa, heh! Anna on loistava myös siinä, että häneltä ei puutu rohkeutta kokeilla vähän hurjempiakin juttuja eikä hän tässä munkaan projektissa kertaakaan sanonut, että ootko enni nyt ihan varma. Mulla kun aina sattuu olemaan vaikka minkälaisia suunnitelmia ilman, että mulla on minkäänlaista käsitystä siitä, mikä on mahdollista ja mikä ei. Anna sopii siis täydellisesti mulle koska hän tykkää kokeilla myös uutta ja miksailla värejä niin, että jokainen asiakas voi esittää rohkeasti omat toiveensa! Voin siis lämpimästi suotella Annaa ja muutenkin koko Voxyhairia. 

Ja nyt se paras osuus teille, nimittäin saatte Joensuun Voxyhairilta -10% alennuksen väri ja leikkaus paketista, kun mainitsette aikaa varatessanne olevanne mun blogin lukijoita! Tarjous on voimassa elokuun loppuun asti ja koskee kaikkia Joensuun Voxyhairin työntekijöitä. Eikun siis laittamaan tukka kesäkuntoon! Voxyhairia ja Annaa voitte seurata instagramissa: @hairbyannajuntunen@voxyhairjns.

Yhteystiedot:
Kauppakeskus Iso Myy
Kauppakatu 26
80100 Joensuu
p. 0400 725 497

Kertokaahan vielä, mitä mieltä ootte mun hiusmuutoksesta? :) Nyt toivotan ihanaa illan jatkoa teille ja siirryn itse iltapalan kautta unille. Hyvää yötä 

Enni

4 kommenttia

  1. Sun uudet hiukset on mielettömän upeat!😍

    VastaaPoista
  2. Noi on niin ihanat! Niiku jo hehkutinki :D Meen tänään kampaajalle niin kysyn samalla paljon tulis maksamaan teipit jos joskus ottaisin,freesaisi niin paljon

    VastaaPoista

© Mustavalkoisen värikästä • Theme by Maira G.