SLIDER

TYHJYYDEN TÄYTTÖÄ - UUDISTUNUT OLOHUONE

Meidän kodin sisustus hakee vielä edelleenkin omaa tyyliään ja jotkin tavarat paikkaansa, sillä tässä vauva-arjessa ei ole ehtinyt paneutua asiaan ihan niin kuin oli suunnitelmissa. Paljon puuttuu ja paljon on ideoita, mutta eipä tässä onneksi ole kiire. Kyselin tuossa muutama päivä sitten instagramissa apuja verho-ongelmaan ja tulin siihen lopputulokseen, että meidän olohuone sittenkin tarvitsee verhot tuomaan pehmeyttä ja ennen kaikkea kodikkuutta. Niinpä olohuoneen verhot ja verhotangot olkoon seuraava projekti! Nyt kuitenkin kuvia yhden toisen pikkuprojektin lopputuloksesta.

Oon jo pitkään miettinyt miten täyttää tyhjää tilaa olohuoneessa. Suunnitteilla on ollut kaikkea lipastosta nojatuoleihin ja löhönurkkauksiin, mutta halusin kuitenkin säilyttää tietynlaisen ryhdikkyyden. Oon usein aamuisin löytänyt itseni ihastelemasta  tuosta olohuoneen ikkunasta talvi- ja kevätaurinkoa, joten halusin lopulta kehitellä ikkunan ääreen jotain, missä on kiva juoda vaikkapa aamukahvia ulos katsellessa.


Kiikku löytyi Veken kalusteesta, pikkupöytä Ikeasta, jalkalamppu oli jo valmiina ja matto on yhteistyönä saatu ihanalta Sukhimatot -verkkokaupalta. Matto on käsintehty huopapallomatto ja se on uskomattoman pehmeä jalkojen alla! Halusin tuohon kiikun alle ehdottomasti pyöreän maton ja mun mielestä tuo matto on kuin suunniteltu tuohon. Meakin tykkää hipeltää noita palloja ja vaikka olen yrittänyt pitää koirat pois tuolta matolta näin karvanlähtöaikana niin ainakin Dani hakeutuu tuolle lämpöiselle matolle jatkuvasti makoilemaan. Laaduntarkkailijat ovat siis mitä ilmeisimmin antaneet hyväksyntänsä! Ja laatu näissä matoissa on taattu, sillä tuotteet valmistetaan vasta asiakkaan tilauksesta suoraan tilaajalle. Esimerkiksi oma mattoni tuli minulle Nepalista asti suoraan kotiovelle noin kuukausi tilaamisen jälkeen. Suloiseen korttiin oli myös kirjoitettu, kuka maton on minulle näistä pienistä huopapalloista tehnyt!  Näiden huopapallomattojen lisäksi suosittelen erityisesti kurkkaamaan nämä Beni Ouarain matot, sillä niistä löytyy paljon tälläkin hetkellä suosiossa olevaa salmiakkikuviota (en hyödy linkkien klikkauksista).


Tuosta lampusta en vielä oikein osaa sanoa. Ajatuksena oli myös laittaa jonkinlainen valaisin riippumaan katosta, mutta ainakin nyt tuo Ikean jalkalamppu löysi uuden paikkansa tuosta nurkkauksesta. Katsotaan vieläkö mieli muuttuu!

Mitäs olette mieltä, täytinkö tyhjää tilaa onnistuneesti vai olisitteko itse laittaneet tilalle kenties jotain muuta? :) Entäpä oliko Sukhimatot teille entuudestaan tuttu mattojen verkkokauppa?

Enni

8 kommenttia

 1. Tulipa todella kaunis nurkkaus, ja vaikka itse sanonkin, niin matto sopii sinne täydellisesti!

  VastaaPoista
 2. Mä oon ainakin sun storeista ihastellut just tota nurkkausta teidän kodissa! :)

  -Ida

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva! Se on kyllä lemppari spotti kotona just nyt <3

   Poista
 3. Ihastelen aina teidän sisustusta, siinä on vaan kaikki värit ja kuosit kohdallaan! <3 Tuo matto on kyllä ihanan pehmoisen näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 ihana kuulla kun välillä on tämän kanssa itse niin hukassa :D
   Se on i h a n a!

   Poista
 4. Muistathan mainita kaupallisesta sisällöstä myös instagramissa. Nyt siellä ei näe että matto on saatu yhteistyössä. Olet varmaan tietoinen siitä, ettei piilomainonta ole laillista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Joo kiireessä unohtunut, tiedän kyllä :)

   Poista

© Mustavalkoisen värikästä • Theme by Maira G.