SLIDER

KUULUMISIA RAKSALTA JA KOTOA

(julkaistu 7.2.2017)

Vihdoin voin sanoa, että pahan olon PAHIN huippu on ohitse. En tiedä enkä osaa sanoa tuleeko se takaisin, mutta pääasia, että olo on nyt siedettävä ja oon palannut kahden viikon sairaslomalta takas töihinkin. :) Ulkona pikkuhiljaa näyttäytyvä kevät piristää myös mun mieltä huimasti. Tänään täällä Joensuussa on ollut -25 astetta pakkasta, mutta voi että miten kaunista ulkona onkaan! Aurinko on paistanut jo useamman päivän putkeen ja ainakin itse koetan imeä auringonsäteistä kaiken energian itseeni. Tässä muutamia kuvia viime viikonlopulta. :) 

Mutta mites siellä raksalla sitten sujuu? En oo kauheesti kerennyt ottaa sieltä kuvia tai oikeastaan voinutkaan, koska oon aina päässyt sinne kattelemaan vasta illemmalla ja valoa ei oo enää riittänyt kuvailuun - raksavalot ei oikein toimi kuvausvaloina... Tällä hetkellä tilanne on se, että käytiin tuossa toissa viikonloppuna Ikeassa keittiösuunnittelussa, katto on joitain kohtia vaille maalattu ja eteisen seiniä päästään pian maalaamaan. Kodinhoitohuoneelle ja wc:lle ei oo tehty vielä mitään, mutta ne onkin sitten viimeisimpiä juttuja ennen muuttoa ja wc voidaan rempata vaikka jo muutettua, sillä talossa on kaksi vessaa. Nykyistä asuntoamme on nyt käynyt katsomassa parikin tosi kiinnostunutta ostajaehdokasta ja tässä nyt odotellaan, eteneekö asiat sillä saralla. Pikkuhiljaa pikkuhiljaa! Kevään aikana toivottavasti päästään kuitenkin muuttamaan, jos vain kaikki menee niinkuin ollaan suunniteltu ja toivottu. Kiirehän ei toisaalta ole, mutta vauvan kanssa ois ihana kyllä viimeistään kesällä päästä uuteen kotiin - muuttokin ois helpompi hoitaa vielä kun muuttajia on kaksi kappaletta! 
Ja tästä aasinsiltana vauvaan ja raskauteen. Ajattelin, että kirjoittelen teille erikseen raskauskuulumisia seuraavassa postauksessa, sillä paljon on kerrottavaa ja ajatuksia. Tähän postaukseen niitä on ehkä turha sotkea, niin postauksesta ei tule kunnon sillisalaatti! Joten palataan ensi kerran raskauskuulumisten merkeissä.

Ihanaa tiistain jatkoa sulle ❤
Enni

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Mustavalkoisen värikästä • Theme by Maira G.