SLIDER

IKUISUUSPROJEKTI

Uusittaisiinko sohvat? Entä jos ostettaisiinkin nojatuoli? Kiikku? HEI EIKU UUSI MATTO? JOTAIN!?

Kuulostaako tutulta? Meillä saa Mikko harva se päivä kuunnella mun haaveita, ideoita ja ostoslistaa. Harmi, kun ei vielä toistaiseksi olla voitettu lotossa! Haluaisin kauheasti meille ainakin nuo uudet sohvat, mutta Mikko vähän jarruttelee, kun kaikkea ei nyt vaan voi tai pysty kerralla uusimaan ja hankkimaan - varsinkin kun olen nainen ja saan muuttaa mieltäni vaikka päivittäin... Siispä tyydyn nyt uusimaan pieniä yksityiskohtia ja vaihtelemaan sisustusesineitä paikasta toiseen - kyllähän sitä muutosta ja pientä piristystä niinkin saa aikaiseksi. 

Yksi jatkuva "murhe" on tuo meidän Ikean Vittsjö hyllykkö... Vaihtelen siihen tavaroita varmaan vähintään kerran kaksi kuukaudessa eikä koskaan ole hyvä. Nyt sain siihen kuitenkin (ainakin hetkeksi) mieluisia juttuja koottua ja kokonaisuudesta sopivasti talvisen ja sopivasti keväisen. 


Keittiöönkin tuli hankittua muutamia uusia pikkujuttuja joululahjaksi saadulla S-ryhmän lahjakortilla. Pitkään olin jo noita Nicolas Vahen keittiöjuttuja katsellut, mutta aina tuolle hyllylle eksyessäni pihi-enni nosti päätään ja tuotteet jäi hyllylle odottelemaan "sopivampaa hetkeä" - ja se oli nyt!
Tuo keittiön kahvinurkkaus on vielä hieman keskeneräinen sillä haluan noille purnukoille oman pienen seinähyllyn, mutta se on vielä vähän vaiheessa. Ihan kiva ja toimiva tuo onneksi on noinkin! 

Tämän hetken sisustuslempparit näkyvät noissa kahdessa viimeisessä kuvassa. Rakastan noita Design letters mukeja! Saa nähdä joudutaanko tilaamaan toiset ihan käyttötarkoitukseen, kun haluaisin pitää nuo vaan tuossa hyllyllä koristeena. Tuo nokkamuki varsinkin on jotenkin niin suloinen.


...ja okei, on meille kyllä nyt tulossa uusi kiikkutuoli olohuoneeseen, hups...

Enni
Instagram & Snapchat: enniheidi
Facebook: klik 

8 kommenttia

 1. Oi ihana tuo seinähylly, missä on noi Desing lettersin mukit! Onkohan se mistä? :)

  Sisustaminen on kyllä jatkuva projekti, vaihtamalla järjestystä tulee kans kivasti uutta jos ei ole mahdollisuutta uusia huonekaluja ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et kuule ikinä arvaa - HALPA-HALLISTA! :D mut tuo on kyllä tosi kiva, ostettiin ihan kaksin kappalein, tässä linkki:
   https://www.halpahalli.fi/seinahylly-2.html

   Niinpä, onneksi aina voi vaihdella ja siirrellä kaikkea uuteen malliin! :)

   Poista
  2. Kiitos vinkistä, tilaukseen lähti!

   Poista
 2. Eikö teitä huoleta tuo Ikean hyllykkö, kun Meea oppii liikkumaan? Ei näytä ihan lapsiystävälliseltä, kun lasilevyt ja kaikki. Kivoja yksityiskohtia keittiössä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka,
   Se ruuvataan seinään kiinni ja varmaan se täytyy hetkeksi tyhjentääkkin ettei pikkutermiitti revi kaikkea alas! :D eli tehdään kyllä kodista kaikin puolin lapsiystävällinen heti kun Mepsu alkaa liikkumaan! :)

   Poista
 3. Apua miten ihana toi nokkamuki! Pakko ehkä saada Miinalleki hih :)

  VastaaPoista

© Mustavalkoisen värikästä • Theme by Maira G.