SLIDER

SULOINEN TARINA SINUSTA

(julkaistu 4.11.2017)
Viimeksi tänään tulin pohtineeksi ääneen Mikolle sitä, että mihin olisi kaikkein järkevintä kerätä talteen kuvia ja muistoja Mean lapsuudesta. Meidän molempien vanhemmat ovat keränneet meidän lapsuusajoilta paljon valokuvia ja niistä on koottu ne perinteiset valokuva-albumit. Niitä kuvia on ihana näin aikuisiällä itsekin katsella ja siksi mulle on tärkeää, että Meakin voi sitten myöhemmin katsella omia lapsuuskuviaan. Tuollaisen valokuva-albumin kokoaminen ei enää ehkä ole ihan se juttu ja tuleekin melko kalliiksi jos aikoo kuvia ison määrän teettää, joten oon ajatellut, että kerätään kuvat Measta erilliselle kovalevylle tai esimerkiksi Elisan pilvipalveluun. Siellä ne pysyvät tallessa, vaikka tietokone yhdenäkin esimerkiksi hajoaisi ja hävittäisi kuvat! 
Lisäksi erilaiset vauvakirjat ovat muistojen keräämiseen aivan täydellinen keksintö! Kuvien lisäksi vauvakirjoihin tulee kirjoitettua kaikenlaisia tarinoita ihan sieltä raskausajalta lähtien. Mulle itselleni on helpompi kirjoitella juttuja, kun kirjassa on ihan selkeät kysymykset eikä vain ns. "vapaata tilaa" kirjoittamiseen. Jo raskausaikana ostin yhden vauvakirjan, mutta tulin todella iloiseksi kun Suloinen tarina sinusta -vauvakirjan* tekijä Elina kysyi, olisinko yhteistyön merkeissä kiinnostunut tuosta kyseisestä vauvakirjasta. Todellakin olin, sillä Suloinen tarina sinusta -vauvakirja on huomattavasti laajempi ja monipuolisempi kuin aikaisemmin ostamani.

suloinen tarina sinusta, vauvakirja
suloinen tarina sinusta, vauvakirja

Kirjassa on sekä vapaata kirjoitustilaa että niitä ainakin minulle mieleisiä kysymyksiä, joiden pohjalta on helppo alkaa kirjoittamaan.  Muistoja aletaan kerätä jo raskausajalta ja kysymyksissä on huomioitu ihanasti myös isää. Lisäksi kirja on kuvitettu mitä suloisimmilla kuvilla! Niin ja tietenkin noiden kuvituskuvien lisäksi on tilaa ja selkeät paikat omille kuville! En tiedä, onko tällaiset vauvakirjat olleet jo suosiossa tai edes "olemassa" kun itse oon ollut pieni (minusta ei tällaista ainakaan ole?) mutta voisin kuvitella, että meidän vanhempien lisäksi myös Mea tykkää myöhemmin lukea ja katsoa, millaisia muistoja hänen lapsuudestaan on kirjoitettu!

suloinen tarina sinusta, vauvakirja
suloinen tarina sinusta, vauvakirja
suloinen tarina sinusta, vauvakirja

Tätä kaunista vauvakirjaa voi tilata esimerkiksi raskauskeijulta ja pikkuvaniljalta. Ja minä todellakin voin lämpimästi suositella tämän kirjan hankintaa! On ihana uppoutua aina välillä täyttämään tuota lisää ja lisää. ❤
Niinkuin tuosta yhdestä kuvasta varmaan huomasittekin, tulee melko pian tasan vuosi siitä, kun tein positiivisen raskaustestin! Sen kunniaksi ajattelin kirjoitella teille pian postauksen, jossa palataan vähän tuohon raskausaikaan ja fiiliksiin, mitä sen muisteleminen nyt herättää. Lisäksi olisi luvassa Mean 3kk -postaus ja juttua olohuoneen uusista sisustushankinnoista. Ihanaa kun on taas kunnolla materiaalia sekä postausaiheita ja -ideoita mitä haluan päästä kanssanne jakamaan! Palataan siis, nyt ihanaa viikonloppua! ❤

Enni
Instagram & Snapchat: enniheidi
Facebook: KLIK!
* vauvakirja saatu yhteistyönä

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Mustavalkoisen värikästä • Theme by Maira G.