SLIDER

JOULU TULI JA MENI, UUSI VUOSI TULI JA MENI - MITÄS MEILLE KUULUU?

(julkaistu 6.1.2018)

Oon aivan sata varma, että teillä kaikilla tulee jo joulu korvista ulos ja eletäänhän tässä jo loppiaista, eli se on TÄYSIN ymmärrettävää. Täällä kuitenkin yksi mattimyöhäinen haluis vielä kirjoitella joulun ja uuden vuoden kuulumisia, kun en kerta kaikkiaan oo vaan kaikessa kiireessä ja tohinassa kerennyt kunnolla koneelle kirjoittelemaan! Toivottavasti joku vielä jaksaa lukea, heh. Lupaan YRITTÄÄ pitää tän lyhyenä!
Meidän joulu ja uusi vuosi meni molemmat tosi kivasti! En ookkaan oikeastaan kunnolla "avautunut" siitä, miten rankka tää syksy onkaan meille ollut, (meillä on allergiaepäilyjä, on ravattu eri lääkäreillä yms)  joten etukäteen myös vähän jännitin, miten nämä pyhät tulee menemään kun on menoa sinne ja tänne ja koko ajan sellasta pientä häslinkiä. Kaikki meni kuitenkin tosi kivasti! Aaton aaton iltana mentiin mun vanhemmille ja vietettiin siellä jouluaatto sukulaisten kesken. Joulupäivänä lähdettiinkin sitten meidän pienen perheen voimin Mikon perheen luo maalle ja oltiin siellä yksi yö. Mea sai ihan älyttömän ison kasan lahjoja (niin ison kasan, että äidille tuli jo pieni tavaranpaljous -ahditus) enkä uskalla kuvitellakkaan miten tuo lahjamäärä varmaan vaan kasvaa kasvamistaan joka vuosi! No, kaikki lahjat olivat kuitenkin mieluisia sekä meille että Mealle ja mitään turhaa ei oikeastaan paketeista paljastunut vaan kaikki oli tarpeellista. :) Mean lemppareita oli selkeästi kaksi isoa pehmolelua, sillä niitä on kiva halata (ja vähän maistella..) ja niiden kanssa on kiva pyöriä lattialla. ❤
Tapaninpäivänä ajelttiin iltaa vasten kotiin ja ettepä arvaakkaan mitä sitten tapahtui.... TÄMÄ MAMMA LÄHTI TAPSANTANSSEILLE! Lähdin siis ensimmäistä kertaa Mea syntymän (ja raskauden) jälkeen kavereiden kanssa kunnolla ulos! Toisaalta oikein odotin pientä irtiottoa arjesta, mutta toisaalta jännitti ihan kamalasti olla ensimmäistä kertaa pidempi aika erossa Measta, vaikka Mea oli siis ihan turvallisesti isin kanssa kotona. Jotenkin mua silti jännitti se, että Mea menee nukkumaan ilman mua ja mitenhän yösyötöt pullosta onnistuu. Kaikki meni kuitenkin ihan todella hyvin ja jännitin ihan turhaan. Mealla ja Mikolla oli mennyt tosi kivasti, nukkumaanmeno oli onnistunut hyvin ja pullosta syöntikin sujui, toki sitä oli treenattu jo aiemmin ja tiesin että Mea osaa pullosta syödä. Mulla oli tosi kivaa kavereiden kanssa ja onhan se myönnettävä, että teki ihan hyvää olla hetki muutakin kun puklun hajuinen äiti. Silti oli maailman parasta tulla kotiin ja herätä aamulla tuon maailman rakkaimman nyytin jutteluun. ❤
Uusi vuosi me vietettiin ihan kotona ystävien kanssa. Syötiin hyvin, ammuttiin muutamat raketit, pelailtiin pelejä ja oltiin vaan. Oli kiva viettää uutta vuotta toisen lapsiperheen kanssa. Erilaista ja uutta, mutta tosi kivaa! :)
Siinäpä hieman meidän kuulumisia! Oishan mulla vielä vaikka mitä muutakin kerrottavaa ja kuulumisia, mutta jätetään ne toiseen postaukseen, ettei tästä tule liian pitkä. Muistathan muuten, että blogi tulee pian muuttamaan. Kerron siitäkin sitten vielä erikseen, kunhan sen aika on, mutta muutto tapahtuu vielä tämän kuukauden aikana. Mean 4 & 5 KK -postaukset löytyvät sitten sieltä uuden blogin puolelta! :)

Enni

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Mustavalkoisen värikästä • Theme by Maira G.