SLIDER

VIHDOIN (melkein) VALMIS

(julkaistu 30.11.2017)
Meillä oli kodin laittamisen suhteen melko tehokas viikonloppu! Täällä todellakin mennään nurkka nurkalta ja huone huoneelta eli paljon on vielä tehtävää, mutta tulee kyllä aina hyvä mieli kun asiat edes jollain lailla etenee. Viikonloppuna saatiin muun muassa kasattua monta uutta huonekalua, asennettua makuuhuoneen kattovalaisin, vaihdettua kukille multaa ja ruukkuja, sekä laitettua pari taulua ja hyllyä paikoilleen. Kaiken kruunasi se, että työhuoneesta alkaa kaiken rojukasan keskeltä paljastua pikkuhiljaa HUONE. Työhuone ei todellakaan ole vielä minkäänlaisessa kuvauskunnossa, mutta nyt siellä sentään mahtuu liikkumaan ja työpöytä on tuoleineen omalla paikallaan. Nyt tarvii vain tehdä muutamat shoppailut (huom: ihan pakko) ja kantaa turhat tavarat pois jaloista varastoon. Lastenhuoneesta en sano sitten tähän sanaakaan, tulee vaan paha mieli! :D kyllä se siitä...
Nyt kuitenkin pari kuvaa meidän MELKEIN valmiista makuuhuoneesta. Vielä kun saadaan parit taulut seinälle, verhot ikkunaan ja kattolistat kattoon, niin makkari on VALMIS. Toki se tulee sitten hieman vielä muuttumaan kunhan Mea joskus siirtyy omaan huoneeseen ja pinnasänky poistuu meidän huoneesta. Tosin tuo pinnasänky on tähän mennessä ollut vain "koristeena" sillä tyttö nukkuu meidän vieressä. Tarkoitus ois kuitenkin opetella tuo pinniksessä nukkuminen ennen kun Mea täyttää puoli vuotta. Lienee kovempi paikka mulle kun Mepsulle?

Tässä nyt kuitenkin pari kuvaa meidän makuuhuoneesta jonne lopulta vakiintuivat pääväreinä vaaleanpunainen/roosa ja harmaa. Kattovalaisin saatiin tosiaan paikoilleen eilen ja se on Ikeasta! (älkää välittäkö roikkuvista johdoista: työn alla, kuten kattolistatkin....)

lightpink bedroom, makuuhuone, vaaleanpunainen makuuhuone, bedroom, Jotex, IKEA
lightpink bedroom, makuuhuone, vaaleanpunainen makuuhuone, bedroom, Jotex, IKEA

Ai miten sain miehen suostumaan vaaleanpunaiseen? Vastaus: ostamalla vaaleanpunaista ja laittamalla sitä makkariin! :D Eihän tuo onneksi ole kovin vastaan pistänyt, kunhan kaikki ei ole vaaleanpunaista... Noihin lakanoihin sain kyllä hetken ympäripuhua, mutta ehkä sain nuo koska joskus lakanat täytyy myös vaihtaa, haha! Haluaisin kyllä vaaleanpunaisen ohuen verhon, mutta luulenpa, että siinä tulee jo raja vastaan. Yhteistuumin päädytään varmaan ihan perus valkoiseen!
Millaisia sävyjä ja värejä teidän makuuhuoneesta löytyy ja onko meillä sun silmään jo liikaa vaaleanpunaista?
Kivaa uutta viikkoa just sulle ❤
Enni 

Instagram & Snapchat: enniheidi
Facebook: KLIK!

2 kommenttia

  1. Millä otat kaikki sun kuvat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Mulla on olympus pen e-pl 7 ja siinä 25mm objektiivi jolla aina kuvaan :)

      Poista

© Mustavalkoisen värikästä • Theme by Maira G.