SLIDER

DETAILS

(julkaistu 5.7.2017)

Täällä sitä porskutellaan jo raskausviikolla 39 ja alkaa jo kyllä kieltämättä voimat loppua tähän raskauteen. Olo alkaa olla aikalailla ISO ja muutenkin alan olla tosi väsynyt fyysisesti ja sitä kautta sitten jo henkisestikkin. Tämän takia kuvailin teille tän kodin pieniä juttuja ja yksityiskohtia jo aiemmin talteen, mutta tänään kun aloin kuvia kattelee ja muokkailee, niin tajusin että oon kuitenkin moniin kuvattuihin kohtiin ostanut ja laitellut jo lisää yksityskohtia yms. joten siinä mielessä monet kuvat "kerkesivät mennä jo vanhoiksi"...  Toivottavasti jaksaisin kuvailla vielä vähän uudelleen tässä loppuviikon aikana. Ois kiva saada materiaalia jemmaan, niin ehtisin sitten jossain välissä vauvankin kanssa aina teille kirjoitella. :) Kuvaaminen ja muokkaaminen kun on se isoin homma näissä postauksissa jos multa kysytään! 
Tässä nyt joitain kuvia sieltä täältä kotoa (ja muutama ylisöpö kuva meidän karvalapsistakin)

Tuo sängynpääty ja oikeastaan koko sänky ovat nyt sellaisia juttuja mitkä haluttaisiin laittaa uusiksi heti kun mahdollista. Sänky alkaa olla jo elämänsä elänyt, vaikka ei se toisaalta ole kuin viisi vuotta vanha, mutta silti - se on aivan liian pehmeäksi muovaantunut. Haluttaisiin myös puinen, mielellään valkoinen sängynpääty mutta täytyy nyt katsoa kumpi uusitaan ensin ja milloin. Tuo kankainen ei sovi ihan täysin uuden makkarin väreihin ja siinä on myös ikävä tummentuma, joka häiritsee kun sen olemassa olon tietää - eikä se lähtenyt tekstiilinpesuaineella pois... Noita makkarin uusia tyynyjä suorastaan rakastan, mutta haluaisin niille kaveriksi jotain hillittyä väriä. Ehkä olohuoneen tavoin vaaleanpunaista? Tai ehkä jotain hempeää pastellista keltaista?  


Nämä Jotexista jo alkuvuodesta (vai jopa loppuvuodesta 2016?) tilatut valot sopivat kyllä uuteen makkariin todella hyvin ja on ihanaa kun yöpöydälle jää tilaa muille tavaroille eikä pöytävalo vie koko tilaa. Yöpöytinä meillä on Ikean Hemnes -sivupöydät.


En tiedä mitä ajattelin, kun rakastuin tuohon Vallilan mattoon ja halusin sen meidän uuteen olohuoneeseen. Onhan se aivan ihana mutta taisin sitä ostaessani unohtaa, että meillä asuu kolme koiraa, jotka aina silloin tällöin irroittavat aika paljon karvaa. Ja tuossa matossa se muuten näkyy - Danin ja Kaapon karva mustissa kohdissa ja Torensin vaaleissa. No, ei auta kun imuroida mattoa useammin! En nimittäin todellakaan halua luopua siitä tai siirtää sitä johonkin ns. vähemmän käytettävään tilaan, sillä mun mielestä se sopii just eikä melkein meidän olohuoneeseen! Ehkä sitä ei vain pidä mennä tiirailemaan liian läheltä? 


Noita Elloksen paperipusseja tilasin kaksin kappalein kahdessa eri koossa.Toinen löytyy olohuoneen nurkkauksesta ja toinen eteisen hyllyltä. Hyllyllä oleva pussi odottaa vielä jotain sisältöä ja tässä olohuoneen pussukassa on ainakin nyt väliaikaisesti Ikean (teko)kasvi. Haluaisin tuohon ihan jonkun oikean tai ainakin enemmän oikealta näyttävän kasvin, mutta aloinpa epäillä aitojen kasvien hankkimista siinä vaiheessa kun Kaapo oli eilen käynyt maistelemassa meidän rahapuuta... Meillä on siis takkahuoneessa iso ruukku, jossa on jukkapalmu, rahapuu ja jokin kolmas mulle tuntematon kasvi ja Kaapo oli sitten käynyt eilen ruukulla vähän maistelemassa - onneksi rahapuu taitaa olla vaaraton koirille! Piti nostaa koko komeus väliaikasesti jakkaralle, ennen kun saadaan sille joku vähän kauniimpi kukkapöytä tai iso ruukku niin, ettei Kaapo tai muutkaan koirat pääse sitä sorkkimaan. 


Vauvan pinnasänkykin on vihdoin koottu ja se on omalla paikallaan meidän makuuhuoneessa. Laitoin pinniksen ympärille pallovalot, jotka otan kyllä heti pois kun pikkuinen alkaa osata niihin vahingossakaan tarttua, mutta nyt ajattelin, että nuo valot ovat sopivan hämärä "imetysvalokin" sitten öisin kun heräillään. :) Nuo meidän oikeat yövalot kun ovat aaaikas kirkkaat. Niin ja löytyipä vielä muuttokamoista tuo söpö rottinkinen sydän pinnasänkyä koristamaan! 


Keittiö on edelleen mun mielestä meidän kodin kaunein huone vaikka sieltä vielä kaikki saumojen viimeistelyt ja kaikenlaista pientä puuttuukin. Tykkään myös kun on niin paljon lasku- ja kaappitilaa edelliseen keittiöön verrattuna.
Katsotaan kirjoittelenko seuraavan kerran vielä yhtenä pakettina vai kerronko jo vauvauutisia! Nyt ollaan siinä pisteessä, että mitä vaan voi tapahtua milloin vaan - älkää siis ihmetelkö jos blogi ja muutkin somekanavat yhdenäkin hiljenevät. Syy on silloin mitä luultavimmin meidän pieni aarre, joka on päättänyt saapua masun tälle puolelle meitä ihastuttamaan ❤
Enni

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Mustavalkoisen värikästä • Theme by Maira G.