SLIDER

KITCHEN MAKEOVER

(julkaistu 27.6.2017)

Terveisiä raksal... EIKUN SIIS OMASTA KODISTA!! ❤ Mua muualla somessa seuraavat tietääkin, että kotona tosiaan ollaan! Päästiin muuttamaan viime viikon torstaina, mutta voin kertoa, että tiukille se meni... Nyt koti on kuitenkin asumiskelpoinen ja se on pääasia. Olohuone, keittiö, eteinen, makuuhuone ja takkahuone ovat pieniä viimeistelyjä (ikkunalistat, verhotangot, kattolistat jotka tulevat joka paikkaan myöhemmin yms.) vaille valmiita, joten täällä pystyy jo ihan täysin asumaan ja olemaan. Kodinhoitohuoneeseen asennellaan tällä hetkellä uusia ovia ja välitilan alucolevy laitetaan entisen vihreän laatan päälle pian, mutta sittenpä on sekin huone valmis. Työhuoneesta puuttuu listat ja muutenkin huone on vähän vielä varastomainen kun sinne on kertynyt esim. kaikki vauvan tavarat nyt säilöön kun lastenhuone on vielä aivan rempallaan. Kodinhoitohuoneen jälkeen käydään siis lastenhuoneen kimppuun ja sen jälkeen olisi vuorossa wc, johon kaikki on siis jo hankittu mutta ei vielä tähän hätään keretty sitä rempata. Nää on kuitenkin asioita, joita voidaan tehdä täällä asuessamme pikkuhiljaa. 

Kuvailin täällä vähän eilen ja sain jo muokattua teille katsottavaksi keittiön ennen & jälkeen -kuvat. Nuo ennen -kuvat on otettu puhelimella joskus ihan rempan alussa kun laitettiin keittiön kalusteet myyntiin, joten pahoittelen niiden huonolaatuisuutta. Toivottavasti saatte näistä kuitenkin jonkinlaisen kuvan muutoksesta. Kyllähän keittiö koki nimittäin aivan hurjan ison muutoksen! Koko ilme raikastui ja nykyaikaistui ihan huolella. Uudesta keittiöstä tuli juuri sellainen kuin me ajateltiin ja voin todellakin sanoa, että keittiö on tämän kodin sydän ja siellä on ihana laittaa ruokaa ja viettää aikaa. Mielestäni keittöstä tuli kodikas ja ennen kaikkea ajaton. Mulle oli tärkeää, että vaikka halusin pelkistettyjä sävyjä, niin keittiössä pitää olla lämmin ja kodikas tunnelma - siinä mun mielestä onnistuttiin täydellisesti! Mutta katsokaahan te kuvat ja kertokaa mitä ootte mieltä tästä muutoksesta:





Joko sanoin, että rakastan meidän uutta keittiötä? ❤

Pitkän (ja hyvin tuskallisen) etsinnän jälkeen löydettiin keittiöön myös täydellinen ruokapöytä ja kirjoittelenkin siitä teille erikseen myöhemmin! Saatiin väri myös melko hyvin täsmäämään keittiön työtason ja olohuoneen lattian kanssa, vaikka ei sävyjä päästy vierivieressä kunnolla vertailemaan! 
Ihanaa päästä täällä blogissakin nyt VIHDOIN kunnolla sisustus- ja kotijuttujen pariin. Toivottavasti te ootte yhtä innoissanne kun miekin! Palataan pian ❤
Enni
ps. muistakaahan seurailla mua muuallakin somessa (snapchat ja instagram: enniheidi) koska päivitän ainakin instagramiin blogia useammin sisustusjuttuja! 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Mustavalkoisen värikästä • Theme by Maira G.