SLIDER

UUTTA KOTONA

(julkaistu 27.9.2017)

Sisustus on kyllä asia, mikä ei ole koskaan valmis. Yhtenä hetkenä tietyt jutut miellyttävät silmää, toisena toiset. Kun aikoinaan muutin pois kotoa, keräsin itselleni keittiöön Pentikin kokki -sarjan purnukoita. Nyt oli kuitenkin niiden aika väistyä, sillä värimaailmaltaan nuo purkit eivät enää mielestäni meille sopineet. Halusin tilalle jotain yksinkertaisempaa ja ei-niin-maalaisromanttista. Niinpä hankin meidän keittiöön yksinkertaiset lasipurkit kaurahiutaleille, pastalle, sokerille ja suolalle. Kahvin halusin kuitenkin jollain lailla piiloon ja sille löytyikin kiva juuri sille tarkoitettu musta purkki! Entiset Pentikin purnukat näette esimerkiksi tästä postauksesta ja uudet lasiset alla olevista kuvista:

kitchen, home, sisustus, keittiö, vaalea keittiö

Kyllä uskaltaisin väittää, että nuo uudet istuvat nykyisen kotimme tyyliin paljon paremmin. Mitä te olette mieltä? :) 
Olohuoneen sisustuksen kanssa mulla on pieni tai ehkä vähän suurempikin kriisi. Haluaisin meille ensinnäkin uudet sohvat ja mahdollisesti jonkinlaisen kiikun tai nojatuolin. Mattohan meillä lähti jo vaihtoon, koska se aivan ihana ja kaunis mustavalkoinen ei vain väreiltään eikä etenkään materiaaliltaan sopinut koiratalouteen. Nykyään meillä on sitten harmaa/valkoinen matto, täytyykin kuvata se tänne tuota pikaa! En yhtään muistanut ottaa siitä kuvia tähän postaukseen... No mutta, nyt kun aika ei ehkä ole otollisin sohvien uusimiseen tai uusien isojen kalusteiden hankkimiseen, voi olohuonetta piristää aina vaihtelemalla kasveja ja koriste-esineitä sekä niiden paikkoja. Nyt uusia juttuja olohuoneessa on tuo ihana valkoinen orkidea ja eteisestä olohuoneeseen oikeastaan vahingossa siirtynyt paperipussi, joka toisaalta näyttää tyhjänä todella typerälle ja toisaalta aika kivalle. En oo vielä varma kumpaan suuntaan kallistun enemmän. Tuolle orkidealle täytyisi kuitenkin hankkia jonkinlainen ruukku, mutta jos oikein ymmärsin niin sen täytyisi olla läpinäkyvä, jotta juuret saavat valoa.. Oisko teillä ideoita tai vinkkejä, millainen ruukku olisi nätti mutta käytännöllinen?

sisustus, olohuone, livingroom, vaalea olohuone
sisustus, olohuone, livingroom, vaalea olohuone, orkidea, viherkasvit
sisustus, olohuone, livingroom, vaalea olohuone, orkidea, viherkasvitKun tässä kotona äitiyslomalla ehtii tuijotella vähän liikaakin ympärilleen, keksii jatkuvasti jotain mitä voisi muuttaa tai uudistaa. Ostoslista on loputon, mutta toisaalta en halua tehdä mitään hutiostoksia. Pikkuhiljaa hyvä tulee, mutta niinkuin jo totesinkin: tuskin koskaan täysin valmista.
Ihanaa loppuviikkoa just sulle ❤
Enni 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Mustavalkoisen värikästä • Theme by Maira G.